Politika kolačića

Ova politika kolačića objašnjava kako ConnectIN Apartments koristi kolačiće i slične tehnologije na web stranici connectinapartments.com. Korištenjem naše web stranice, pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom politikom.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vašem uređaju (kao što su računalo, mobilni uređaj ili tablet) prilikom posjete web stranici. Kolačići obično sadrže jedinstveni identifikator i informacije koje se povezuju s vašim preglednikom, ali ne i s vašom osobnom identifikacijom.

Kako koristimo kolačiće?

ConnectIN Apartments koristi kolačiće za različite svrhe, uključujući:

  1. Tehničke svrhe: Koristimo kolačiće kako bismo omogućili osnovne funkcionalnosti našeg web mjesta, kao što su prijava, navigacija i pristup sigurnim područjima.
  2. Analitika: Koristimo kolačiće treće strane, poput Google Analytics, kako bismo prikupljali anonimne statističke podatke o posjetima našoj web stranici. Ovi podaci pomažu nam razumjeti kako posjetitelji koriste našu web stranicu i poboljšati njenu funkcionalnost i sadržaj.
  3. Marketinške svrhe: Možemo koristiti kolačiće za personalizaciju i praćenje vašeg iskustva na našoj web stranici. Na primjer, možemo koristiti Facebook pixel kako bismo prikazivali ciljane oglase na Facebooku temeljene na vašim interesima i aktivnostima na našem web mjestu.

Kako upravljati postavkama kolačića?

Većina web preglednika automatski prihvaća kolačiće, ali obično vam pružaju mogućnost da promijenite postavke kako biste ih odbili ili zatražili obavijest prije nego što se kolačić pohrani. Ako želite izbrisati ili onemogućiti kolačiće, molimo vas da slijedite upute vašeg web preglednika.

Vaš pristanak

Korištenjem naše web stranice, pristajete na upotrebu kolačića na način opisan u ovoj politici kolačića. Ako ne prihvaćate upotrebu kolačića ili želite ograničiti njihovu upotrebu, molimo vas da promijenite postavke svog preglednika.