Ovdje ćete pronaći nevjerojatne ponude koje će vam omogućiti da provedete nezaboravan odmor u našim ekskluzivnim apartmanima. Bez obzira na to da li tražite bijeg u prirodu, luksuzno iskustvo ili jednostavnu udobnost, naši apartmani su tu da vam pruže vrhunski boravak po iznimno povoljnim cijenama. Iskoristite ove posebne pogodnosti i rezervirajte svoj odmor već danas. Ne propustite priliku za raskošan odmor po sniženim cijenama!

Od 7.12. do 20.12.

Do 25% popust

Otkrijte zimske čarolije: Ekskluzivni popusti u ConnectIn

Zagrlite zimsku sezonu sa stilom u ConnectIn. Ostvarite 15% popusta na boravak od 2 noći, 20% popusta na 3-6 noći, i 25% popusta na 7 i više noći. Prepustite se luksuzu i udobnosti sa našim posebnim zimskim popustima. Rezervišite svoj boravak danas!

Sofisticirani COOPEN apartman s udobnošću i stilom. Smestaj Jahorina Pale

Do 5. decembra 2023

20% popusta

20% popusta na odabrane ConnectIn delux sobe i apartmane

Iskoristite jedinstvenu priliku – 20% popusta na prvih 5 rezervacija na odabrane luksuzne sobe i apartmane Extravagant, CoOpen, Luxurious, i Powerful na Jahorini! Rezervišite do 5. decembra 2023 i uživajte u nezaboravnom odmoru sa stilom i komforom u srcu prirode.

Prirodni NATURAL apartman okružen bojama prirode smestaj Jahorina Pale

Od 21. do 23. jula

200 EUR

Natural weekend getaway

Otkrijte čari prirode u našem NATURAL apartmanu. Udobnost, ljepota prirode i opuštanje čekaju vas ovog vikenda. Rezervirajte svoj bijeg u prirodu već danas!

Pogledajte naše apartmane